ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΚΡΗΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ Β.Ο.Α.Κ.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τις πρόσφατες ανακοινώσεις και «τυμπανοκρουσίες» της πολιτικής ηγεσίας που εδόθησαν στην δημοσιότητα περί του νέου οδικού άξονα Κρήτης, μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για την βούληση εκτέλεσης ακόμα ενός έργου οδοποιίας, όπως και τα άλλα μεγάλα έργα της χώρας μας.

Ενώ οι πολίτες έχουν προπληρώσει τα έργα αυτά με τους νομικά ανταποδοτικούς φόρους, μέσω τελών κυκλοφορίας και υπερφορολογημένων καυσίμων, δεν έχουν λάβει καμία ανταπόδοση.

Ανακοινώνεται δε, ότι ο τρόπος λειτουργίας του νέου Β.Ο.Α.Κ. θα είναι ίδιος με τις άλλες οδικές αρτηρίες της χώρας.

Αλήθεια, η κυβέρνηση βλέπει το άδικο που εκτελείται από αυτήν την λειτουργία;

 Μιλάμε ξανά για εξυπηρέτηση περιφερειακών συμφερόντων του πολιτικού συστήματος, για καθιέρωση μονοπωλιακών τακτικών και για παραχώρηση της ιδιοκτησίας του συνόλου των πολιτών σε εταιρίες διαχείρισης που θα καρπίζονται την υπεραξία που θα συγκεντρώνει το έργο αυτό.

Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, οι πολίτες γίνονται στο ίδιο έργο θεατές.

 Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει ήδη καταθέσει ώριμα χρηματοοικονομικά εργαλεία και προτάσεις για την εκτέλεση οποιασδήποτε μορφής αναπτυξιακών έργων χωρίς να βαραίνει οικονομικά καθόλου και εκ νέου τους πολίτες. Ευθύς με την ανάληψη της διοίκησης της χώρας τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα της. Το κάθε έργο θα παραδίδεται στα χέρια των ανάλογων διαχειριστικών οργάνων των πολιτών, ως από κοινού ιδιοκτήτες, ώστε να απολαμβάνουν την κάθε παραγόμενη υπεραξία του έργου.

Ο πολιτικός φορέας Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις έχει δεσμευτεί νομικά για την επόμενη μέρα της διακυβέρνησης του από την κατάθεση των προγραμματικών δηλώσεων στον Άρειο Πάγο με αρ. πρωτ. 6199/04-09-2015. Και σε ενδεχόμενη αθέτηση τους επισύρονται νομικές κυρώσεις και ποινές.


Τμήμα Τύπου
 Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης
Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις





ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ