ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ : ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

 






ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ : ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (19/1/2021)
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Ηρακλείου Κρήτης
Παρουσίαση: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ



ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΡΟΗ ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΚΟ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕΓΚΕΝ


Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΝΓΚΕΝ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1992 ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.


ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΝΓΚΕΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΣΕΝΓΚΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ (90 ΗΜΕΡΩΝ), ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΕΝΓΚΕΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ΘΕΩΡΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕΝΓΚΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ. ΣΕΓΚΕΝ



ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ


Α.ΚΑΘΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΡΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ!!!

Β. ΙΣΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ (ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ) ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ – ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ.

Γ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ....ΘΙΓΟΝΤΑΙ!!!

Δ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Ε.ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!!

ΣΤ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Θα προωθήσουμε ανεξάρτητες, αντικειμενικές, καί ποιοτικές αναφορές στα ειδησεογραφικά ΜΜΕ, περιλαμβάνοντας την πληροφόρηση που βασίζεται στο Διαδίκτυο,περιλαμβάνοντας την ευαισθητοποίηση καί την εκπαίδευση των επαγγελματιών των ΜΜΕσε θέματα σχετικά με τη μετανάστευση καί την μεταναστευτική ορολογία, επενδύοντας σεηθικά στάνταρ ειδησεογραφίας καί διαφημίσεως, καί σταματώντας την κατανομή τηςδημόσιας χρηματοδοτήσεως ή υλικής υποστηρίξεως σε ειδησεογραφικά ΜΜΕ πουσυστηματικώς προάγουν την μισαλλοδοξία, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, καί άλλεςμορφές διακρίσεων κατά των μεταναστών, με πλήρη σεβασμό γιά την ελευθερία των ΜΜΕ.
(d) Θα καθιερώσουμε μηχανισμούς που θα εμποδίζουν, ανιχνεύουν, καί αντιδρούν στην
ρατσιστική, εθνική, καί θρησκευτική σκιαγράφηση των μεταναστών από τις δημόσιες Αρχές, καθώς καί τα συστηματικά περιστατικά μισαλλοδοξίας, ξενοφοβίας, ρατσισμού, καί όλων των υπολοίπων πολλαπλών καί αλληλοτεμνομένων μορφών διακρίσεων, σε συνεργασία με τα Κρατικά Ιδρύματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, συμπεριλαμβάνοντας την ανίχνευση καί δημοσίευση των αναλύσεων των τάσεων, καί σιγουρεύοντας την πρόσβαση σε αποτελεσματικούς μηχανισμούς παραπόνων καί αποζημιώσεων.
ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ:


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ (ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ) ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΙΛΑΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ.( ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ)


ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΕΚ- ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ)



ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ: 


ΜΕΤΑΝΑΤΕΥΣΤΙΚΟ : Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ HOT SPOT ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ....ΣΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΙΤΕΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ...........



ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ!




ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ .... ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΙΣΧΟΣ............ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ.






ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ, ΤΟ 87,9 % ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ - ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 105 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΩΣ ΔΟΚΙΜΟΣ Ή ΩΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ.




ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ  ΙΔΙΟ....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΥΜΩΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ "ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..




ΤΟ ΑΡΘΡΟ 43 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4375/2016 ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ....






ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ



ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ 4686/2020 ΦΕΚ Α 96 ΣΤΙΣ 12 ΜΑΙΟΥ 2020
ΑΡΘΡΟ 56 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

3. Η διάθεση οποιουδήποτε ποσού από την πίστωση αυτή στο πλαίσιο της παραγράφου 1 του παρόντος, διενεργείται με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και μετά από γνώμη της Επιτροπής Ειδικών Δαπανών της παραγράφου 6 του παρόντος. Για τις ανωτέρω δαπάνες δεν αποδίδεται λογαριασμός. Η απόφαση αυτή η οποία ασκείται κατά αποκλειστική αρμοδιότητα από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, δεν δημοσιεύεται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης ούτε αναρτάται σε οποιοδήποτε πληροφοριακό σύστημα ή πλατφόρμα.

ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ:



ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΙΠΟΝ:




ΚΟΙΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ..

ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3463/2006 ΑΡΘΡΟ 185 ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3, ΛΕΕΙ (ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ - ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ).. 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.




Άρθρο 79 Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων – Αντικατάσταση του άρθρου 78 του ν. 3852/2010

Το άρθρο 78 του ν. 3852/2010 (Α΄ 87) αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 78 Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

  1. Σε κάθε δήμο συγκροτείται και λειτουργεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, ως συμβουλευτικό όργανο του δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων στην τοπική κοινωνία. Τα Συμβούλια Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων αποτελούνται από έντεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται από το οικείο δημοτικό συμβούλιο. Ως μέλη ορίζονται έξι (6) δημοτικοί σύμβουλοι και πέντε (5) εκπρόσωποι αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων, που ορίζονται με τη διαδικασία της επόμενης παραγράφου.
  2. Αν υπάρχουν αναγνωρισμένοι φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών ή/και προσφύγων, που, σύμφωνα με το καταστατικό τους, δραστηριοποιούνται στο επίπεδο του οικείου δήμου, το δημοτικό συμβούλιο καλεί πέντε (5) από τους φορείς αυτούς να ορίσουν από έναν (1) εκπρόσωπο. Σε περίπτωση που ελλείπουν οι φορείς του προηγούμενου εδαφίου στο επίπεδο του δήμου ή αυτοί είναι λιγότεροι από πέντε, το δημοτικό συμβούλιο καλεί επιπλέον και έναν από τους αναγνωρισμένους φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών ή/και προσφύγων, που δραστηριοποιούνται, σύμφωνα με το καταστατικό τους, στην οικεία περιφέρεια, να ορίσει έναν (1) εκπρόσωπό του. Σε περίπτωση που ελλείπουν τέτοιοι φορείς στην οικεία περιφέρεια ή αν και μετά τον ορισμό του εκπροσώπου τους, δεν συμπληρώνεται ο συνολικός αριθμός των πέντε (5) εκπροσώπων φορέων, το δημοτικό συμβούλιο καλεί επιπλέον την αντιπροσωπευτικότερη δευτεροβάθμια ή ομοσπονδιακού χαρακτήρα οργάνωση συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών ή/και προσφύγων, που δραστηριοποιείται, κατά το καταστατικό της, σε εθνικό επίπεδο, να ορίσει τους υπολειπόμενους εκπροσώπους, μέχρι τη συμπλήρωση του συνολικού αριθμού των πέντε (5) εκπροσώπων. Με την ίδια διαδικασία γίνεται η τυχόν αντικατάσταση ή η αναπλήρωση των μελών του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, οι οποίοι προέρχονται από τους αναγνωρισμένους φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων.
  3. Με την ίδια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ορίζεται πρόεδρος στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων ένας εκ των δημοτικών συμβούλων μελών του. Στα παραπάνω συμβούλια ορίζονται κατά προτεραιότητα ως μέλη αλλοδαποί δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν τυχόν εκλεγεί. Η συμμετοχή στα ανωτέρω συμβούλια είναι τιμητική και άμισθη.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ











Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.......

==================================================================

================================================================================================================================

ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.... ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ... ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..... ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ  ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ( ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ 18 ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΗΜΟΤΗ.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ - ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΥΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ